marți, 2 martie 2010

Nu trebuie sa ai super puteri ca sa fii erou ! Doneaza sange !

In perioada 1-6 martie se va desfasura campania, ajunsa la a 3-a editie, in acest an numita "Nu trebuie sa ai super puteri ca sa fii erou ! Doneaza sange !". Campania se desfasoara in mai multe orase din tara cum ar fi Cluj-Napoca, Resita, Oradea, Vaslui si Chisinau.
Membrii Interact au lipit afise in toate punctele importante din fiecare oras, in licee, institutii si fabrici dar si in statiile pentru transportul in comun. De asemenea s-au impartit flyere cu importanta donarii de sange, cu informatii despre o posibila vizita la centrul de transfuzie si cateva reguli importante pentru a dona sange.
"Pot sa va spun, ca dupa prima zi de campanie, in Resita s-au prezentat 28 de donatori ,iar de obicei numarul acesta nu trece de 7. La fel ca si in anii trecuti (in Resita s-a triplat numarul donatorilor in saptamana campaniei) consideram ca am ajutat aceasta cauza nobila."  - Arnold Vieru, membru Interact Resita
Clubul Interact este ramura a organizatiei Rotary International, special creat pentru tineri intre 14 si 18 ani care doresc ajutorarea comunitatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu