vineri, 30 aprilie 2010

Ecou campanie ASALT

ASALT – Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor de Asistenţă Socială, Iaşi a organizat în perioada 19 - 23 Aprilie 2010 campania de donare de sânge cu titlul ”SÂNGE PENTRU VIAȚĂ”. Această campanie a urmărit sensibilizarea, informarea și implicarea populației în rezolvarea problemei lipsei de sânge din spitalele ieșene; promovarea unui comportament pro-social, văzut ca o datorie morală; crearea unui obicei în rândul populației de a dona sânge în mod regulat și promovarea site-ului www.donor.ro.
În urma derulării campaniei, aproximativ 500 de persoane au donat sânge la Centrul de recoltare și transfuzii sanguine, din Str. Nicolae Bălcescu, Nr. 21. S-au adunat aproximativ 225 de litri de sânge care va fi distribuit la toate spitalele ieșene.
Ecoul campaniei s-a auzit și în saptamâna 26 - 30 Aprilie. Unele persoane care nu au apucat încă să doneze, dar care vor să facă acest gest umanitar, și-au făcut chiar programare pentru săptămânile următoare.
Cei care au o stare de sănătate bună și doresc să contribuie în continuare la rezervele de sânge ale spitalelor din Iași, o pot face la Centrul de recoltare și transfuzii sanguine, din Str. Nicolae Bălcescu, Nr. 21, de Luni până Vineri între orele 8.30-12.30.
Pe această cale dorim să mulțumim tuturor celor care au făcut acest gest nobil de a dona sânge și, de asemenea, dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit prin promovarea campaniei. Fără ajutorul dumneavoastră, această campanie nu ar fi avut același impact.

Cu deosebită considerație,
Ștefan Patrașcu – coordonator proiect
e-mail: stefanpatrascuro@yahoo.com
tel.: 0742 99 07 26
http://stefanpatrascu.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu