vineri, 20 martie 2009

Sange B3 pentru viata - cazul Alessandrei de 4 ani din Iasi

Ieri am fost la centrul de transfuzii si pot confirma veridicitatea acestui caz. Eu am grupa AB4 - Rh negativ deci nu pot fi de mare folos in acest caz, dar se pare ca si grupa mea e destul de rara si ca pana la urma voi fi de folos unei alte fetite care urmeaza sa intre in operatie zilele acestea
Revenind la Alessandra, de aproape o saptamana, de cand parintii disperati au inceput sa faca publica tragedia lor, au ajuns aproximativ 10 persoane care s-au inscris sa doneze sange grupa B3. Insa intrucat fetita urmeaza sa primeasca transfuzii de sange ZILNIC in urmatorii 2(doi) ani de zile, medicii trebuie sa acumuleze provizii de sange pentru cel putin o luna ca sa inceapa tratamentul.
Aveti mai multe amanunte pe adresa: http://portal.feaa.uaic.ro/News/Pages/sange-viata.aspx. Prin tot ceea ce facem împreună, arătăm că suntem oameni!

Un comentariu:

  1. Florin Sirbu: Stiu ca problema Alessandrei privind sangele este rezolvata 80%. A inceput tratamentul cu citostatice ca dovada ca au reusit sa ii ridice numarul de trombicite. S-au prezentat mai mult de 10 persoane, dar nu toate puteau dona Alessandrei datorita numarului mic de trombocite. Noi organizam la FEAA incepand cu 30 martie o campanie de donare de sange de o saptamana (pe toate grupele si pentru tot Iasiul nu doar pentru Alessandra)

    RăspundețiȘtergere